Magnetický bedrový pás


Bedrový pás je vyrobený z pružného materiálu, ktorý môžete nosiť pod oblečením. Magnetické pole použitých magnetov umiestnených rovnomerne v podobe malých doštičiek zabezpečujú optimálny účinok v oblasti pása. Takýto pás môžete nosiť aj na oblečení. Magnetické pole pôsobí hlboko do hĺbky až k samotným bunkám a nervom.
Prostredníctvom viacerých magnetov uložených v bedrovom páse odstraňuje bolesť v oblasti bedier a bedrovej chrbtice. Využíva sa aj po úrazových stavoch, pri rôznych zápaloch, uvoľňuje stuhnuté a bolestivé chrbtové svaly. Je výborným liečebným pomocníkom pri reumatizme alebo pri nachladení. Zároveň je výborným ochranným prostriedkom proti prechladnutiu v chladnom alebo zimnom období.
Pri ženských ťažkostiach pás zmierňuje menštruačné bolesti, lieči chronické zápaly, doliečuje gynekologické a urologické choroby. Nosením telo nadobúda regeneráciu buniek, zlepšuje pohyblivosť, okysličuje a zlepšuje sa krvný obeh. Pás je ideálnou voľbou pri liečbe chorôb, ale slúži aj ako preventívna ochrana.