Zloženie magnetických náramkov

Zloženie magnetických náramkov: germánium, infračervené žiarenie, magnet, titán, záporné ióny, nano.
Germánium – pomocou germánia sa okysličuje krv, aktivuje sa mozgové tkanivo, spomaľuje starnutie, ochraňuje bunky pred stareckou demenciou, pred aterosklerózou, pomocou neho je možné ovládať rakovinu a tvorenie nádorov, Vylepšuje cirkuláciu krvi, upravuje krvný tlak. Podporuje imunitný systém, aktivuje a obnovuje vitálnu energiu. Obnovuje a vyrovnáva dôležité ióny v tele, napomáha udržať dlane a chodidlá v teple, skracuje dobu rekonvalescencie pri športových zraneniach.
Infračervené žiarenie
– povzbudzuje vodné elementy, z ktorých sa vytvára energia, ktorá sa následne transformuje na teplo. Vzniká zahrievanie organizmu a potenie organizmu. Následkom potenia sa z organizmu vyplavujú toxické látky a ťažké kovy, metabolizmus sa posilňuje.
Magnety – regulujú kladné a záporné ióny v magnetickom poli. Tým že podporujú krvný obeh, nastáva okysličenie krvi, zvyšuje sa množstvo záporných iónov magnetov v magnetickom poli. Posilňuje imunitu a upravuje bilanciu kladných a záporných Iónov. Funkcia magnetov - napomáha pri reumatizme, zmierňuje bolesť svalov a psychické napätie, vyrovnáva krvný tlak.
Titán – kovový prvok, ktorý vyžaruje na vlnovej dĺžke, ionizuje bunky a upravuje prúdenie častíc v tele. Svaly sa uvoľňujú vďaka teplu, ktoré je vyžarované v menších intervaloch. Stimuláciou krvného obehu pomáha zbaviť sa únavy.
Záporné ióny
– môžeme nazývať ako vitamínmi vzduchu. Anióny pomáhajú odstrániť únavu, prečisťujú krv, posilňujú pľúca, upokojujú organizmus, odbúravajú stres. Funkcia negatívnych iónov kovu- obnovovanie bunkových štruktúr, schopnosť prispôsobenia a uvoľnenia bolesti autonómnych nervov.
Nano – nová metóda tohto storočia. Je veľmi prínosná pre zdravotnú starostlivosť. Zabíja choroboplodné zárodky, baktérie. Uvoľňuje infračervené žiarenie, ktoré bunky posilňuje, zlepšuje krvný obeh, zvyšuje obsah kyslíku v tele, zlepšuje spánok, akumuluje pozitívnu energiu, rovnováha ľudského tela, zvyšuje imunitu, nastavajú zmeny bio-magnetického poľa ľudského tela.