Magnetický náramok s germánium


Náramok vo väčšine prípadoch je vyrobený z titanu, nerezovej ocele pospájaný pohyblivými článkami. Je kombinovaný striebornou a zlatou farbou a upravený brúsením a vyleštením. Takýto náramok slúži ako elegantný ozdobný módny doplnok. Vďaka využitiu liečebnej magnetoterapie a germánia v podobe zabudovaných kamienkov prospieva zdraviu, zbaví vás negatívnej energie a každodenného stresu.

Náramok je vhodný na celodenné nosenie, do spoločnosti aj na slávnostné podujatie.

Magnetický náramok zvyšuje imunitu, odstraňuje stres, obnovuje sústredenosť a koncentráciu, upravuje krvný tlak, upravuje cholesterol, napomáha pri reumatizme, obnovuje bunkové štruktúry, napomáha vnútornej rovnováhe ľudského tela, akumuluje pozitívnu energiu, zlepšuje spánok. Má dobrý účinok na odolnosť voči rakovine a tvoreniu nádorov.

Náramok pôsobí pozitívne na človeka prostredníctvom vyrovnávanie hladín energie. Výkyvy energie spôsobujú bolesti a zdravotné problémy.

Ak sú spojené liečebné metódy germánia a magnetoterapie, zosilňuje sa výsledný efekt biologických a terapeutických účinkov. Rozšírením ciev prúdenie krvi je rýchlejšie, čo vedie k zníženiu bolestivosti v tele.